Engineering PBB
Het bedrijf

.

Projecten Bureau Bakx

Engineering PBB is Projecten Bureau Bakx dat op 19 oktober 2017 is gestart met de volgende activiteiten:

  • Het ontwerpen, construeren en tekenen van machines, systemen en apparaten in HiCad en NX-Design, engineering in Mechanical, Quality en Factory.
  • Het ter beschikking stellen, indien nodig, van arbeidskrachten met een elektromechanisch achtergrond.

Eigenaar

Mijn naam is Piet Bakx, geboren 22 november 1955, en getogen in Oostelbeers. Ik woon nu in Eindhoven, ben getrouwd en samen hebben wij een dochter, zoon en twee kleindochters.

Opleiding

Na de LBO opleiding metaalbewerking ben ik in 1973 in dienst gekomen bij Philips Eindhoven als Fijn Metaal Bewerker. In de avonduren heb ik MBO Werktuigbouw gevolgd, aansluitend HBO Fijn Mechanisch Techniek + Werktuigbouwkunde alsmede de HBO applicatie Fijn Mechanisch Techniek, Mechatronica. 

.

.

Werkervaring

Ik heb meer dan 40 jaar bij Philips en VDL gewerkt. Mijn laatste VDL werkzaamheden heb ik onlangs binnen de verzelfstandigde Unit van VDL ETG Technology & Development als Mechanisch Constructeur, NX-CAD, uitgevoerd. 

Kamer van Koophandel

Het bedrijf Engineering PBB is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69875553.