Engineering PBB - Piet Bakx

Engineering PBB is een Projecten Bureau in Brabant dat onlangs in 2017 is gestart.

Ik wil uw betrouwbare partner zijn voor de engineering van uw elektromechanische onderdelen, modulen, systemen en machines. Door mijn jarenlange ervaring als Engineer ben ik in staat uw vragen, in een goed plan van aanpak, uit te werken in onder andere een Technische Product Documentatie, TPD. De onderstaande functies zou ik, in overleg met de Hoofdconstructeur, Projectleider, Kwaliteitsmanager of Groepsleider van uw bedrijf, goed kunnen uitvoeren.

U kunt mij inhuren of in loondienst nemen namelijk vele elektromechanische activiteiten vallen onder één dak. Veel ervaring in de functies van:

  • Projectleider.
  • Factory- & Quality engineer.
  • Mechanical- & Quality engineer.
  • Mechanisch Constructeur.
  • Begeleider van MBO-HBO stagiairs en afstudeerders.
  • Jobcoach re-integratie spoor 1 en spoor 2 trajecten.

Graag hoor ik van u.

Piet Bakx
Information Technology Engineer

Kantoor: +31 (0) 408455585
Mobiel: +31 (0) 639313948
Mail: info@engineering-pbb.nl
Website: www.engineering-pbb.nl